Aşırı tüylenme sorunu için nane kürü :

Aşırı tüylenme sorunu için ; 1 yemek kaşığı taze naneyi ince ince kıydıktan sonra ağzınızda çiğneyip üstüne iki-üç yudum su içerek yutun.

Bu uygulamayı 15 gün boyunca her gün yapın. 15 günde uyguladıktan sonra bir kaç gün uygulamaya ara verin.

Ardından 15 gün süre ile uygulamayı tekrar edin. bu kür sizin hormonlarınızın normal seviyesine gelmesine yardımcı olacaktır.Bu kürden sonuç alamazsanız aslanpençesi kürünü deneyin.

İbrahim saraçoğlu İltihaplı sivilce ve akneler için soğan suyu kürü

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu bazı bayanların sırtlarında,yüzlerinde ,ciltlerinde ve karın bölgelerinde oluşan iltihaplı sivilce ve akneler için soğan suyunun mükemmel bir çözüm olduğunu açıkladı.

İltihaplı sivilce ve akneler için soğan suyu kürü:

iltihaplı sivilce ve akneler için kuru soğan suyunu günde 2 kez iltihaplı sivilce ve aknelerin üzerine kulak temizleme çubuğunun ucundaki pamuk yardımıyla sürün.

Kulak ağrısı için soğan suyu

şiddetli kulak ağrısı çekenlere soğan suyunu önerdi.

Ağrıyan kulağın içine 1 damla (fazla değil) çiğ soğan suyu damlatın. Ya da kulak temizleme çubuğunun ucundaki pamuğa soğan suyu damlatarak kulağınızın içine sürün.

2 dakika içinde kulak ağrısı geçecektir.

İbrahim saraçoğlu Tinitus - kulak çınlaması için beyaz lahana kürü

Tinitus - kulak çınlaması şikayeti olanların, halk arasında çerez olarak adlandırılan fındık, fıstık, ceviz , ayçekirdeği ya da kabak çekirdeği tüketmekten uzak durmaları gerektiğini söylüyor.

Özellikle kabak ve ayçiçeği çekirdeklerinin tinitus üstünde oldukça olumsuz etkileri bulunmaktadır.

Uzun yıllardan beri tinitus problemi olan kişilere, 15 günlük beyaz lahana kürünü öneriyor.

Beyaz lahana kürü :

•Kaynamaya başlayan yarım litre suya 6- 7 adet beyaz lahana yaprağını koyarak 10 dakika ağzı kapalı olarak hafif ateşte pişirin.

•Elde ettiğiniz suyu,Sabah ve akşam olmak üzere aç veya tok karnına birer su bardağı için. Bu işleme toplam 5 gün devam edin.

•Bu kürü 5 gün uyguladıktan sonra 3 gün ara verin ve tekrar 5 gün uygulayın. 3 gün ara verin ve tekrar 5 gün uygulayın.Böylece 15 günlük kür tamamlanmış olur.

•Aynı zamanda Toksin atıcı ve bağırsak kanserini önleyici bu 10 günlük kürü, 1 yıl boyunca 3 ya da 4 kez yapmak en doğrusudur.

Bunun dışında ; Kesinlikle yüksek seste müzik dinlenlemeyin ve kahve içmemeye de özen gösterin. Uykusuzluğun ve yüksek kolestrol içeren beslenme şeklinin tinitusu tetiklediğini unutmayın.

Beyaz lahana kürünün ardından uygulanacak olan 10 günlük U-vitamini (sıvı halde) tinitusun tamamen ortadan kalkmasında önemli rol oynayacaktır.

Not: Hekiminizin kontrol ve önerilerini asla ihmal etmeyin.

Ses kısıklığını gidermek için doğal çözüm

Ses kısıklığı için 1 çay bardağı suda 1 kabuk tarçını 6-7 dakika kaynatın.ılıyınca için.

Uyarı : İçine tatlandırıcı dahil hiç bir şey katmayın.

Kabızlık tedavisi için sinameki kullanmak sakıncalı

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu kabızlığın giderilmesi için sinameki kullanımının çok sakıncalı olduğunu belirtti.

Sinamekiyi bıraktığınızda kabızlığınız daha da artar.Çünkü sinameki bağırsağın içindeki kaydırıcı mukozayı da dışarı atar.

Bağırsağın içi kuruduğu için kabızlığınız daha da şiddetli olarak devam edecektir.

Kabızlık tedavisi için pırasa

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu kabızlığın giderilmesi için zeytinyağlı pırasa yemeğini önerdi.

Haftada en az 4 kere pirinçsiz olarak hazırlanan zeytinyağlı pırasa yemeği tükettiğinizde kabızlık sorunu ortadan kalkar. Bu kabızlığa karşı mükemmmel bir çözümdür.

ibrahim saraçoğlu boy uzatma kürü

Boy uzatmak için uygulanacak boy uzatma kürü yaşları 12 ile 22 arasındaki gençler için geçerlidir. Boy uzatmanın yaşa göre uzatılabilme ortalaması aşağıda belirtilmiştir. Boy uzatmanın üst sınır yaşı 22 dir. Boy uzatma kürü 6 ay ile 2 yıl uygulanabilir.

Boy uzatma kürü ile ortalama yaş dağılımı

Yaş aralığı Ortalama uzama [cm] 21 yaşa kadar
12 - 14 9 - 7

14 – 15

7 – 6

16 – 17

6 – 5

18 – 19

5 – 4

20 – 21

4 – 3

21 – 22

2 – 1

Boy uzatma kürünün uygulamasında iki kural vardır.

Birinci kural, Torik, palamut,uskumru veya kefal balıklarından birisini haftada en az 3 defa 200-250 gr buğulama veya ızgara olarak tüketmektir. Bu balıkların sırt kısmındaki siyah etli kısım boy uzatmada etkili olan kısımdır.

Çocuğunuza 12 yaşına kadar haftada 3 defa 250 gram dört balıktan birinin özellikle palamut balığının ızgara ya da buğulaması yapıldıktan sonra derisini kaldırıp sırt kısmındaki siyah etli kısmını yedirirseniz çocuğunuzun boyunun daha hızlı uzamaya başladığını hayretle göreceksiniz.12 yaşından sonra bu kür yeterli olmayıp bitkisel desteğe ihtiyaç duyulmaktadır.

İkinci kural ise, hiç bir yan tesiri olmayan bitkisel bir çayın 6 ay müddetle haftada 1 kere demlenip içilmesi gerekiyor.Bu bitki çayı Prof. Dr ibrahim saraçoğlu'nun web sitesinden sipariş edilebiliyor

Not: Önerilen besin maddesi ve bitkisel çay hormon içermemektedir.

Boy uzatma kürünün satış fiyatı 250 YTL. olarak belirlenmiş.

Daha geniş bilgi almak ve sipariş vermek için için dilerseniz Prof. Dr ibrahim saraçoğlu'nun http://www.saracoglu.at/ sitesindeki "sipariş" bölümünden sipariş edebilirsiniz.

İbrahim saraçoğlu meme - göğüs büyütmek için bitkisel kür

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu bitkisel kür ile meme (göğüs) büyütmenin mümkün olduğunu söyledi.Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu bitkisel kür ile meme büyütmek için bayanlarda 31 yaş sınırının olduğunu açıkladı.

Meme büyütmek isteyen bayanlara uygulayacakları bir beslenme programı ile birlikte günde 1 kez içilecek bitki çayı formülünü verdiklerini açıklayan
Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu bu kür uygulandığında 9 ayda göğüslerin 1 beden büyüdüğünü söyledi.

Göğüs büyütme kürününün içeriği açıklanmıyor.Satın almanız gerkiyor.

Göğüs büyütme kürünü temin etmek için İbrahim Saraçoğlunun resmi web sitesini www.saracoglu.at ziyaret edip sipariş başlığı altından sipariş verebilirsiniz. Kürün fiyatı 250 YTL olarak belirlenmiş.


Uyarı : Sitemizdeki bilgiler sadece paylaşım amaçlı ile yazılmıştır.Sayın Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu'na sorularınızı kendisine ait www.saracoglu.at sitesini ziyaret ederek iletişim bölümünden sorunuz.

ibrahim Saraçoğlu Kireçlenme için çınar yaprağı kürü

Kireçlenmeye karşı kurutulmuş olgun çınar yaprağı kürünü öneriyor.

Çınar yaprağı kürü beyinde oluşan kireçlenme haricinde vücudun her bölgesinde oluşan kireçlenmelerin giderilmesi için büyük fayda sağlıyor.


Kireçlenmeye karşı Çınar yaprağı kürü :

Hazırlanışı: 1 su bardağı klorsuz suyun içine 1.5 yemek kaşığı kurutularak ufalanmış olgun çınar yaprağı koyarak 1 dakika (daha fazla değil) kaynattıktan sonra ılımaya bırakın. Ilıdıktan sonra süzün .

Uygulanışı: Sabah kahvaltısı ile öğle yemeği arasında aç karnına 1 bardak, Öğle yemeği ile akşam
yemeği arasında aç karnına 1 bardak için.

Bu uygulamayı 15 gün yaptıktan sonra 3 gün ara verin. Tekrar 15 gün daha uygulayın.

Dikkat: Her seferinde taze olarak hazırlanmalıdır.Kaynatma süresi 1 dakikadan fazla olmamalıdır. ve aç karnına içilmelidir.